Sinterklaas haakpatronen

Sint en piet patronen

Sint zat te denken, wat die jou dit jaar eens zou schenken. Om het sinterklaasfeest tot een succes te maken, heeft hij besloten jou te laten haken! Lees daarom snel verder en ontdek de gratis haakpatronen die keer op keer, zorgen voor een gezellige sfeer!

Sinterklaas patronen - Deze leuke haakpatronen komen elk jaar weer van pas! Met deze patronen zijn je kids en je huiskamer klaar voor Sinterklaas en zijn pieten (en heel veel cadeaus).

Sinterklaas slinger
Het sinterklaasfeest is pas compleet met bijpassende versiering. Onze haakster Annemarie Arts heeft dit goed begrepen en haakte een vrolijke en sfeervolle Sinterklaas slinger. De kleurrijke sinterklaasfiguren sieren op de ‘’jute’’ vlaggetjes.  Ga aan de slag met dit haakpatroon zodat je helemaal klaar bent voor het sinterklaasfeest.

Sinterklaas patroon

Sinterklaas Mijter haakpatroon

Om Sinterklaas hartelijk te verwelkomen hebben we een stoere mijter gemaakt. De mijter is leuk voor alle kleine sintjes die de goedheiligman komen helpen. Met de verstelbare band is de mijter voor iedere hoofdgrootte te maken. Bekijk hier het gratis haakpatroon van de mijter.

Sinterklaas patroon

Sint- en Pietenboot haakpakket

Ga voor een feestelijk sinterklaasfeest met het complete haakpakket van de Sint- en Pietenboot. De vrolijke pakjesboot versier je met leuke vlaggetjes en met de haakpatronen uit het boekje De gehaakte Sint en Pieten kun je zo aan de slag. Bekijk hier Sint- en Pietenboot haakpakket.

sint-en-piet-haakpatroon

Sint en Piet knuffeldoekje haakpakket

Een Sint en Piet doekje om heerlijk mee te knuffelen! Tijdens de intocht of thuis op de bank zullen deze Sint en Piet je kleintje vergezellen. Bekijk hier het gratis patroon en kies je eigen kleuren om je favoriete Sint en Piet te maken. Ook leuk als cadeautje!

 

 

Sinterklaas patroon

Haakboekje: Sint en pieten haakpatronen

Naast het krijgen van speelgoed van Sinterklaas, is het ook leuk om met de Sint als speelgoed te spelen! Deze schattige kegelpoppetjes staan in het boekje De gehaakte Sint en Pieten en zijn met de duidelijke beschrijvingen goed te haken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen!

haken-voor-sinterklaas

Sinterklaaskrans haken

Ook in huis maken we het gezellig. Deze vrolijke krans brengt je helemaal in Sinterklaassfeer met alle lekkernij die daar bijhoort. De basis van Katia Canada zorgt voor stevigheid en laat de versiersels extra goed uitkomen. Wil je liever een slinger? Sla de krans over en maak de losse items aan een ketting. Leuk om voor het raam te hangen!

Nieuwe Sinterklaas haakpatronen
Ook dit jaar bedenken onze ontwerpsters weer nieuwe haakpatronen voor Sinterklaas. Deze patronen komen binnenkort online!


Heel veel haakplezier en natuurlijk een spetterend sinterklaasfeest gewenst! 

Geef een reactie

9 reacties

Moment...