Sinterklaas patronen

Sint en piet patronen

Sinterklaas patronen - Hebben jullie het al vernomen? Sinterklaas is aangekomen! Nu hij samen met zijn pieten weer in het land is zijn wij helemaal in Sint-sfeer. En wat is er nou gaver dan zelf wat leuke items maken om het Sinterklaasfeest te vieren? Wij zetten een aantal vrolijke sinterklaaspatronen op een rij!

Een stoere mijter, schattig knuffeldoekje, grappige kegelpoppetjes of een eigen pietenmuts. Allemaal leuke patronen van hebbedingetjes die je helemaal zelf kunt maken. Hieronder zetten we een aantal leuke Sint en Piet haakpatronen op een rij.

Sinterklaas patroon

Sinterklaas Mijter haakpatroon

Om Sinterklaas hartelijk te verwelkomen hebben we een stoere mijter gemaakt. De mijter is leuk voor alle kleine Sintjes die de goedheiligman komen helpen. Met de verstelbare band is de mijter voor iedere hoofdgrootte te maken. Bekijk hier het gratis haakpatroon van de mijter.

Sinterklaas patroon

Sint- en Pietenboot haakpakket

Ga voor een feestelijk Sinterklaasfeest met het complete haakpakket van de Sint- en Pietenboot. De vrolijke pakjesboot versier je met leuke vlaggetjes en met de haakpatronen uit het boekje De gehaakte Sint en Pieten kun je zo aan de slag. Bekijk hier Sint- en Pietenboot haakpakket.

sint-en-piet-haakpatroon

Sint en Piet knuffeldoekje haakpakket

Een Sint en Piet doekje om heerlijk mee te knuffelen! Tijdens de intocht of thuis op de bank zullen deze Sint en Piet je kleintje vergezellen. Bekijk hier het gratis patroon en kies je eigen kleuren om je favoriete Sint en Piet te maken. Ook leuk als cadeautje!

pietenmuts-patroon

Pietenmuts haakpatroon

Ga helemaal in pietenstijl met deze klassieke muts! Als een Piet over de daken klimmen en cadeautjes en pepernoten uitdelen. Bekijk hier het gratis patroon en haak eenvoudig een leuke muts voor jezelf en je kids, buurkinderen, nichtjes of neefjes.

Sinterklaas patroon

Sint en Pieten haakpatronen

Naast het krijgen van speelgoed van Sinterklaas, is het ook leuk om met de Sint als speelgoed te spelen! Deze schattige kegelpoppetjes staan in het boekje De gehaakte Sint en Pieten en zijn met de duidelijke beschrijvingen goed te haken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen!

haken-voor-sinterklaas

Sinterklaaskrans haken

Ook in huis maken we het gezellig. Deze vrolijke krans brengt je helemaal in Sinterklaassfeer met alle lekkernij die daar bijhoort. De basis van Katia Canada zorgt voor stevigheid en laat de versiersels extra goed uitkomen. Wil je liever een slinger? Sla de krans over en maak de losse items aan een ketting. Leuk om voor het raam te hangen!

Ontbreekt er nog iets tussen de Sinterklaas patronen? Laat ons weten wat mist en misschien dat het er volgend jaar wel bij staat!

Geef een reactie

5 reacties

Moment...