Vetplantjes haken - De trend van dit moment!

Vetplantjes haken gratis haakpatroonVetplantjes haken - Planten in huis zijn helemaal hip! De 'urban jungle' zie je in de meest trendy warenhuizen opduiken en planten prints zijn niet meer weg te denken uit de interieurs. Heb je wat minder groene vingers maar lijkt zo'n plantenparadijs je ook wel wat? Ga dan voor alternatieve vegetatie en haak er op los! Lees snel verder voor het gratis patroon van deze leuke vetplantjes...

Na het succes van de gehaakte cactus en de populariteit van de urban jungle kunnen gehaakte vetplantjes in ons assortiment niet ontbreken. Annemarie waagde zich aan deze leukerds en ontwierp 4 verschillende modellen.

Voor de juiste tinten is er gekozen voor twee verschillende soorten garens. De Rico Creative Cotton Aran is een matte katoen die ideaal is voor de potgrond van de plantjes. De plantjes zelf worden gehaakt met het mooie glanskatoen Rico Essentials Cotton dk, die met de heldere kleuren groen heel mooi uitkomen. Kies je favoriete model en ga aan de slag met de zachte, knuffelbare vetplantjes!

vetplantjes haken gratis haakpatroon

Vetplantjes Haken - Gratis Haakpatronen

Benodigdheden:
2 bollen Rico Creative Cotton Aran Bruin (58)
2 bollen Rico Essentials Cotton dk Emerald (45)
1 bol Rico Essentials Cotton dk Mauve (17), Pistachio (86), Grass-Green (66), Fuchsia (14), Rose (01)
Haaknaald 2,5mm & 3,5mm
Stopnaald met een scherpe punt
Vulling
Bloem binddraad (tuincentrum)
Kleine potjes 7cm doorsnede, 7cm hoog (o.a. verkrijgbaar bij de Action)

Gebruikte steken:
l              = losse
v             = vaste
hv           = half vaste
hst         = half stokje
st            = stokje
dst         = dubbelstokje

Haakpatroon Lidcactus

De lidcactus is met zijn vrolijke roze bloemetjes een echt must-have in jouw interieur! Varieer met verschillende kleuren voor de bloemetjes en maak deze vetplant geheel in jouw eigen stijl! Download hier het haakpatroon van de Lidcactus!

vetplantjes haken gratis haakpatroon Lidcactus

Haakpatroon Vrouwentong

De vrouwentong is misschien wel de meest stijlvolle plant in dit rijtje. De simpele lange bladeren maken de plant sierlijk en eenvoudig om te haken! Download hier het haakpatroon van de Vrouwentong!

vetplantjes haken gratis haakpatroon Vrouwentong

Haakpatroon Paarskleurig Vetplantje

Deze paaskleurige variant is een van de meest klassieke vetplanten die we kennen. Met zijn volumineuze blaadjes in de kenmerkende vorm is het een feestje om te haken. Download hier het haakpatroon van de Paarse Vetplantjes!

vetplantjes haken gratis haakpatroon Paarse vetplant

Haakpatroon Sliertenplantje

Dit sliertenplantje is heerlijk veelzijdig en staat goed in elk interieur! De speelse sliertjes met verschillende lengtes maken deze vetplant een echte eye-catcher. Download hier het haakpatroon van het Sliertenplantje!

vetplantjes haken gratis haakpatroon Sliertjes vetplant

Heb jij deze leuke vetplantjes gehaakt? Stuur ons een foto (info@wolplein.nl) en wie weet staat jouw creatie straks tussen de rest in onze Wol of Fame!

Annemarie Arts

Geef een reactie

27 reacties

Moment...