Jolanda en Linda vloggen de Droomdeken 3.0 CAL

Droomdeken 3.0

Meedoen aan de Droomdeken 3.0 CAL is een feestje, maar kijken hoe het andere afgaat is misschien wel net zo leuk! Linda en Jolanda vloggen hun bevindingen en resultaten van de Droomdeken 3.0 CAL. Beide dames hebben een eigen stijl en dit is ook terug te zien in de kleurcombinatie van de Droomdeken 3.0. Deze vlogs delen wij wekelijks met jullie! 

Jolanda en Linda vloggen  - Ervaren haaksters Linda en Jolanda hebben beide meegaan aan haakwedstrijd ‘’de haakSTER van Nederland. Beide zijn echte haakSTERREN en hebben een eigen stijl. Jolanda houd van kleur en mixt ook graag felle kleuren met elkaar, dit zorgt voor vrolijke haaksels! Linda haakt mooie items in Scandinavische stijl en houdt van een rustig maar sfeervol kleurgebruik. Beide hebben zelf de kleurcombinatie van de Droomdeken 3.0 uitgekozen en hierin is zeker hun smaak te herkennen. De dames gaan wekelijks vloggen en nemen je dan mee in hun Droomdeken 3.0 CAL haakavontuur.

Vlog vrijdag 15 maart l Droomdeken 3.0 CAL Week 1

Vlog vrijdag 8 maart | unboxing Droomdeken 3.0 haakpakketElke vrijdag delen we de video waarin Jolanda en Linda hun Droomdeken 3.0 haakavontuur met je delen. In deze blog plaatsen we dan de video. Vanaf vrijdag 8 maart plaatsen we elke vrijdag een nieuwe video. Kijk je mee?


Haakpakket Droomdeken 3.0 Jolanda 
Jolanda houdt van kleur en dat is ook terug te zien in haar kleurencombinatie! Ze heeft gekozen voor Mustard als hoofdkleur en Jade Gravel als accentkleur voor een extra kleurrijk effect. Deze exclusieve kleurencombi is verkrijgbaar als haakpakket!

Droomdeken 3.0 haakpakket Jolanda

Haakpakket Droomdeken 3.0 Linda
Linda haakt mee met de Droomdeken 3.0 CAL in haar eigen kleurencombinatie. Zoals je van Linda verwacht is dit een rustige combi die past bij haar Scandinavische stijl. Dit haakpakket bevat Shark Grey als hoofdkleur en Birch als accentkleur voor een rustig en klassiek effect.

Droomdeken 3.0 haakpakket Jolanda

Geef een reactie

5 reacties

Moment...