Wolplein.nl Cadeaukaart informatie & Voorwaarden

Wolplein.nl Cadeaukaart Informatie & Voorwaarden

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze Cadeaukaart Voorwaarden van toepassing op door Wolplein.nl b.v. ("Wolplein.nl") uitgegeven cadeaukaarten. Door gebruik te maken van een Wolplein.nl cadeaukaart aanvaardt u deze Cadeaukaart Voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

 • 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Wolplein.nl uitgegeven cadeaukaarten die worden verkocht in de webshop www.wolplein.nl, in het Wolplein Inspiratiecentrum en door Wolplein.nl aangewezen derde partijen.

 • 2. Het saldo van de Wolplein.nl Cadeaukaart is in één of meerdere keren te verzilveren op www.wolplein.nl of in het Wolplein Inspiratiecentrum.;

 • 3. Iedere Wolplein.nl Cadeaukaart is voorzien van een unieke barcode en PINcode. U dient de cadeaukaart (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Wolplein.nl Cadeaukaarten en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Wolplein.nl te worden verstrekt. Wolplein.nl behoudt zich het recht voor om een Cadeaukaart uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaukaart (in geval van elektronische cadeaukaart de e-mail die door Wolplein.nl of een door Wolplein.nl aangewezen derde partij aan u is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Indien een Cadeaukaart bij een derde partij is gekocht, dient u de kassabon en het opwaardeerbewijs zorgvuldig te bewaren en op verzoek aan Wolplein.nl te overleggen.

 • 4. Om een Wolplein.nl Cadeaukaart te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Bij Betaling klinkt u Wolplein Giftcard aan, accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid en plaatst u de bestelling. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u het kaartnummer en de beveiligingscode (PIN) invult.

 • 5. Iedere Cadeaukaart is gedurende een periode van 2 jaar geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaukaart niet meer worden gebruikt.

 • 6. De Wolplein.nl Cadeaukaarten, uitgegeven door Wolplein.nl en/of door Wolplein.nl aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via de webshop www.wolplein.nl of in het Wolplein Inspiratiecentrum.

 • 7. De Wolplein.nl Cadeaukaarten kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

 • 8. De Wolplein cadeaukaart en de restwaarde hiervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • 9.Het is niet mogelijk om de Wolplein cadeaukaart te retourneren.

 • 10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaukaart(en), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden:
  Nederland – iDEAL, bankoverboeking, Mastercard of Visa.
  België - iDEAL, bankoverboeking, Mastercard, Visa, KBC, Belius, ING HomePay, Bancontact of SofortBank.

 • 11. Als u een bestelling heeft betaald (of een deel hiervan) met een Wolplein cadeaukaart en de bestelling retourneert dan krijgt u van ons een tegoedcode. De waarde van de tegoedcode is het bedrag wat u met de cadeaukaart heeft besteed. Indien u een bedrag heeft besteed wat hoger is dan de waarde van de cadeaubon, betalen wij het overige bedrag aan u terug, op dezelfde wijze als de betaalwijze van de aankoop. Als u op Wolplein.nl een bestelling betaald (of een deel hiervan) hebt met een cadeaukaart en de bestelling retourneert dan krijgt u van ons een tegoedcode via de e-mail. Dit tegoed is te besteden op Wolplein.nl en in het Inspiratiecentrum. Voor aankopen in het Inspiratiecentrum met een cadeaukaart geldt hetzelfde alleen ontvangt u dan een Wolplein cadeaukaart met daarop het tegoed. De cadeaukaart kunt u in het Inspiratiecentrum en op Wolplein.nl verzilveren. Deze kortingscode heeft een geldigheidsduur van 2 jaar.

 • 12. Het is niet toegestaan de Wolplein.nl Cadeaukaarten of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

 • 13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de Wolplein.nl Cadeaukaarten wordt ontzegd.

 • 14. Het is niet toegestaan om de Wolplein.nl Cadeaukaarten op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

 • 15. Deze Cadeaukaart Voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de Cadeaukaart Voorwaarden telkens voor het gebruik van een Wolplein.nl Cadeaukaart te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de Wolplein.nl Cadeaukaarten gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde Cadeaukaart Voorwaarden.

 • 16. Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Wolplein.nl Cadeaukaarten of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Wolplein.nl zal uw e-mail dan zo spoedig mogelijk behandelen.

Moment...