Droomdeken 4.0 CAL/KAL

Droomdeken 4.0

Een nieuw jaar en ook een nieuwe…Droomdeken. Ons goede voornemen en tevens grote droom is weer uitgekomen: Droomdeken 4.0! Dit is niet alleen goed nieuws voor alle haaksters maar dit jaar ook voor breisters! De Droomdeken 4.0 kun je namelijk haken én breien.

Hoe ziet de Droomdeken 4.0 eruit?

De Droomdeken 4.0 is weer een deken om bij weg te dromen en is ook dit jaar gemaakt met 2 kleuren. Er worden weer diverse en unieke steken gebruikt die samen een sfeervolle woondeken vormen. Net zoals de andere Droomdekens, brei of haak je Droomdeken 4.0 met Yarn and Colors Happy. Dit kwaliteitsgaren zorgt ervoor dat je lang van de deken kan genieten en dat je kan kiezen uit vele prachtige kleurencombinaties. Het droomdeken haak- en breipakket is verkrijgbaar in 15 mooie kleurencombinaties.

Afmeting Droomdekens 4.0

Haken:
De gehaakte Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 120 x 160cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van haken.

Breien:
De gebreide Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 135 x 150cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van breien.

Droomdeken 4.0

Droomdeken 4.0 CAL/KAL

De Droomdeken 4.0 CAL/KAL is inmiddels afgelopen. Natuurlijk kun je deze prachtige deken nog steeds haken of breien. Het Droomdeken CAL/KAL pakket bevat nu namelijk het complete patroon waardoor je direct aan de slag kan met breien of haken. Wil je liever zelf aan gang met eigen garens of andere garens dan het originele Yarn and Colors Happy? Dan zijn de Droomdeken patronen nu ook los verkrijgbaar als downloadpatroon voor slechts €5,95

Droomdeken 4.0 compleet haakpakket/breipakket met geprint patroon

Het Droomdeken 4.0 complete pakket bevat alles om direct te starten met haken of breien van de deken. Met dit pakket krijg je naast de fijne garens Yarn and Colors Happy, de Droomdeken tas en het Droomdeken label ook het geprinte patroon met daarin de toegang tot de exclusieve video tutorials.

Haakpatroon/Breipatroon Droomdeken 4.0 (downloadversie)
Voor slechts €5,95 ontvang je een digitale download van het complete Droomdeken 4.0 patroon, inclusief links naar de video tutorials.

Overige benodigdheden voor Droomdeken 4.0

Haken:

Breien:

Heb je vragen over de Droomdeken 4.0?

Bekijk de meest gestelde vragen FAQ

Disclaimer

  • De Droomdeken 4.0 patronen en video’s zijn eigendom van Wolplein.nl en mogen op geen enkele manier digitaal of fysiek verspreid of geëxploiteerd worden. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op via e-mail of telefoon.
  • Wolplein.nl is niet aansprakelijk voor een eventueel garen tekort wanneer de deken afwijkt van het originele formaat of wanneer je hand van haken/breien afwijkt. De patronen geven een duidelijke indicatie voor een proeflapje en in het pakket zitten een ruim aantal bollen voor het maken van het aangegeven formaat.


Droomdeken 4.0 inspiratiefoto

Moment...