Droomdeken 4.0 CAL/KAL

Droomdeken 4.0

Een nieuw jaar en ook een nieuwe…Droomdeken. Ons goede voornemen en tevens grote droom is weer uitgekomen: Droomdeken 4.0! Dit is niet alleen goed nieuws voor alle haaksters maar dit jaar ook voor breisters! De Droomdeken 4.0 kun je namelijk haken én breien.

Hoe ziet de Droomdeken 4.0 eruit?

De Droomdeken 4.0 is weer een deken om bij weg te dromen en is ook dit jaar gemaakt met 2 kleuren. Er worden weer diverse en unieke steken gebruikt die samen een sfeervolle woondeken vormen. Net zoals de andere Droomdekens, brei of haak je Droomdeken 4.0 met Yarn and Colors Happy. Dit kwaliteitsgaren zorgt ervoor dat je lang van de deken kan genieten en dat je kan kiezen uit vele prachtige kleurencombinaties. Het droomdeken haak- en breipakket is verkrijgbaar in 15 mooie kleurencombinaties.

Afmeting Droomdekens 4.0

Haken:
De gehaakte Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 120 x 160cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van haken.

Breien:
De gebreide Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 135 x 150cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van breien.

Droomdeken 4.0

Besloten CAL/KAL

De Droomdeken 4.0 CAL/KAL start op dinsdag 3 maart en duurt 10 weken waarbij we elke week een deel van het patroon van de dekens zullen onthullen. De Droomdeken 4.0 is dit jaar een besloten CAL (crochet along) en KAL (knit along). Dat betekent dat je exclusief en alleen toegang krijgt tot de patronen bij aanschaf van één van de onderstaande opties.

Droomdeken 4.0 tabel met opties

Optie 1: Droomdeken 4.0 compleet haakpakket/breipakket met toegang tot de besloten CAL/KAL

Het Droomdeken 4.0 complete pakket bevat alles om op dinsdag 3 maart direct te starten met haken of breien van de deken. Met dit pakket krijg je naast de fijne garens Yarn and Colors Happy, de Droomdeken tas en het Droomdeken label ook vanaf dinsdag 3 maart 10 weken lang, elke week een deel van het haak- of breipatroon toegestuurd per e-mail en profiteer je van vele extra’s zoals exclusieve toegang tot de video instructies en tips en antwoorden op veel gestelde vragen. Ook krijg je na afloop van de CAL het complete haak- of breipatroon als PDF per e-mail toegestuurd.

Optie 2: Droomdeken 4.0 toegang tot de besloten CAL/KAL
Wil je liever alleen deelnemen aan de CAL/KAL? Dan kies je voor optie 2 waarbij je alleen deelneemt aan de besloten CAL/KAL. Voor slechts €5,95 ontvang je tijdens de looptijd van de CAL/KAL 10 weken lang, elke week het haak- of breipatroon als PDF per e-mail, exclusieve toegang tot de video instructies, tips en antwoorden op veel gestelde vragen en het complete haak- of breipatroon als PDF na afloop van de CAL/KAL.

Overige benodigdheden voor Droomdeken 4.0

Haken:

Breien:

Heb je vragen over de Droomdeken 4.0?

Bekijk de meest gestelde vragen FAQ

Disclaimer

  • De Droomdeken 4.0 patronen en video’s zijn eigendom van Wolplein.nl en mogen op geen enkele manier digitaal of fysiek verspreid of geëxploiteerd worden. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op via e-mail of telefoon.
  • Wolplein.nl is niet aansprakelijk voor een eventueel garen tekort wanneer de deken afwijkt van het originele formaat of wanneer je hand van haken/breien afwijkt. De patronen geven een duidelijke indicatie voor een proeflapje en in het pakket zitten een ruim aantal bollen voor het maken van het aangegeven formaat.


Droomdeken 4.0 inspiratiefoto

Moment...