Wolplein Inspiratiecentrum

Het Wolplein Inspiratiecentrum - de naam zegt het al - is dé plek waar je moet zijn voor inspiratie op het gebied van haken en breien. Deze showroom van bijna 1000m2 biedt het gehele assortiment van Wolplein.nl, met als groot voordeel dat je de producten live kunt bewonderen. Eindeloos veel kleuren wol en garens, combineren met kwaliteiten, boeken, magazines en accessoires: in het Inspiratiecentrum vind je het allemaal!

Het Inspiratiecentrum van Wolplein.nl is gelegen op industrieterrein De Wildeman aan Valeton 9a in Zaltbommel. Voor de deur is ruime (gratis) parkeergelegenheid, het pand is rolstoelvriendelijk en er is een lift aanwezig. Iedereen is welkom in het Inspiratiecentrum!

Wil je zelf rondkijken of ben je op zoek naar specifiek advies? Onze vakkundige medewerkers staan maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Zij kunnen je helpen met al je vragen, het kiezen van garens, combineren van kleuren, maar ook kun je zelf de kleuren van een brei- of haakpakket samenstellen. Ben je geslaagd? Alle producten worden direct uit het magazijn gehaald zodat je ze mee naar huis kunt nemen. Er kan zowel contant als met pin afgerekend worden.

Maak van je bezoek aan het Wolplein Inspiratiecentrum een echt uitje! We laten namelijk niet alleen een compleet aanbod van onze merken zien, maar zorgen er ook voor dat de mannen en kids zich optimaal kunnen vermaken! Je vindt in het Inspiratiecentrum namelijk een heuse mannenhoek waar het aan niets ontbreekt. Aan de leestafel kun je onder het genot van een kopje koffie of thee rustig een krantje of tijdschrift lezen. Houdt jij meer van actie? Ga dan een rondje racen in een van onze race simulatoren en waan je een echte Formule 1 coureur! Ook aan de kleintjes is gedacht met een leuke kinderhoek waar ze rustig kunnen spelen. Of geniet zelf van een gratis vers kopje koffie of thee en iets lekkers terwijl je de nieuwste handwerkmagazines doorneemt op de heerlijke loungebank in onze koffiecorner! Wil je gezellig met anderen haken of breien? Iedere donderdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 kun je aanschuiven bij onze breiclub.

Kortom, het Inspiratiecentrum is dé plaats om het Wolplein assortiment te komen bewonderen. Dus trommel je vriendinnengroep bij elkaar, neem je man of zoon mee, snor je zus, dochter of nichtje op en kom samen genieten van een dag uit bij het Wolplein Inspiratiecentrum!

inspiratiecentrum wolplein.nl
showroom wolplein.nl
inspiratiecentrum wol en garen

Wolplein
Inspiratiecentrum

Valeton 9a 5301 LW
Zaltbommel
0418-721319

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Koningsdag
2de paasdag
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
GESLOTEN
GESLOTEN
12:00 - 17:00 uur

Het Wolplein Inspiratiecentrum is maar een kwartiertje lopen vanaf station Zaltbommel. Klik op 'Looproute vanaf station' voor de kortste looproute.

Wolplein
Inspiratiecentrum

Valeton 9a
5301 LW
Zaltbommel

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
GESLOTEN
2de kerstdag van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Bestellingen afhalen in het Wolplein Inspiratiecentrum

Vanaf nu is het mogelijk om online bestellingen gratis af te halen in het Wolplein Inspiratiecentrum te Zaltbommel. Ideaal, zo hoef je niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Ontdek direct de voordelen van onze nieuwste service:

Wat zijn de voordelen van afhalen in het inspiratiecentrum?

  • Een bestelling afhalen is altijd gratis, ongeacht het orderbedrag.
  • Wanneer de bestelling klaar staat kun je zelf bepalen wanneer je deze ophaalt. Je hoeft niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
  • Het Wolplein inspiratiecentrum is gevestigd in Midden Nederland, nabij de A2. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Hoe kan ik een bestelling afhalen?

  • Bij het plaatsen van een online bestelling kun je bij de verzendmethode aangeven of je het pakketje wilt afhalen in ons Inspiratiecentrum in Zaltbommel.
  • Als de order is voltooid, sturen wij een bevestigingsmail wanneer de bestelling klaar staat. In de meeste gevallen kun je de bestelling de volgende dag al ophalen!
  • Heb je de bevestigingsmail ontvangen? Dan kun je de bestelling ophalen wanneer het jou uit komt. Zorg ervoor dat je de bevestigingsmail bij de hand hebt, dit kan uitgeprint of via de telefoon. De bevestigingsmail is tevens je afhaalbewijs. Wij vragen je te tekenen bij ontvangst van het pakket.
  • Het Inspiratiecentrum is maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 17:00. Op deze dagen kun je altijd binnenlopen om je bestelling af te halen.

Afhaaladres:
Wolplein
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel
0418-721319

Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum

Moment...