Wolplein Inspiratiecentrum

Het Wolplein Inspiratiecentrum - de naam zegt het al - is dé plek waar je moet zijn voor inspiratie op het gebied van haken en breien. Deze showroom van ruim 250 m2 biedt het gehele assortiment van Wolplein.nl, met als groot voordeel dat je de producten live kunt bewonderen. Eindeloos veel kleuren wol en garens, combineren met kwaliteiten, boeken, magazines en accessoires: in het Inspiratiecentrum vind je het allemaal!

Het Inspiratiecentrum van Wolplein.nl is gelegen op industrieterrein De Wildeman aan Valeton 9a in Zaltbommel. Voor de deur is ruime (gratis) parkeergelegenheid en in het pand is een lift aanwezig. Iedereen is welkom in het Inspiratiecentrum!

Wil je zelf rondkijken of ben je op zoek naar specifiek advies? Onze vakkundige medewerkers staan maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Zij kunnen je helpen met al je vragen, het kiezen van garens, combineren van kleuren, maar ook kun je zelf de kleuren van een brei- of haakpakket samenstellen. Ben je geslaagd? Alle producten worden direct uit het magazijn gehaald zodat je ze mee naar huis kunt nemen. Er kan zowel contant als met pin afgerekend worden.

Maak van je bezoek aan het inspiratiecentrum een uitje! Geniet in onze koffiecorner gratis van een kopje koffie of thee met iets lekkers, laat je kids spelen in de kinderhoek en snuffel nog eens door de nieuwste handwerktijdschriften. Wil je gezellig met anderen haken of breien? Iedere donderdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 kun je aanschuiven bij onze breiclub.

inspiratiecentrum wolplein.nl
showroom wolplein.nl
inspiratiecentrum wol en garen

Wolplein
Inspiratiecentrum

Valeton 9a 5301 LW
Zaltbommel

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
GESLOTEN
2de kerstdag van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Het Wolplein Inspiratiecentrum is maar een kwartiertje lopen vanaf station Zaltbommel. Klik op 'Looproute vanaf station' voor de kortste looproute.

Wolplein
Inspiratiecentrum

Valeton 9a
5301 LW
Zaltbommel

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
GESLOTEN
2de kerstdag van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Bestellingen afhalen in het Wolplein Inspiratiecentrum

Vanaf nu is het mogelijk om online bestellingen gratis af te halen in het Wolplein Inspiratiecentrum te Zaltbommel. Ideaal, zo hoef je niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Ontdek direct de voordelen van onze nieuwste service:

Wat zijn de voordelen van afhalen in het inspiratiecentrum?

  • Een bestelling afhalen is altijd gratis, ongeacht het orderbedrag.
  • Wanneer de bestelling klaar staat kun je zelf bepalen wanneer je deze ophaalt. Je hoeft niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
  • Het Wolplein inspiratiecentrum is gevestigd in Midden Nederland, nabij de A2. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Hoe kan ik een bestelling afhalen?

  • Bij het plaatsen van een online bestelling kun je bij de verzendmethode aangeven of je het pakketje wilt afhalen in ons Inspiratiecentrum in Zaltbommel.
  • Als de order is voltooid, sturen wij een bevestigingsmail wanneer de bestelling klaar staat. In de meeste gevallen kun je de bestelling de volgende dag al ophalen!
  • Heb je de bevestigingsmail ontvangen? Dan kun je de bestelling ophalen wanneer het jou uit komt. Zorg ervoor dat je de bevestigingsmail bij de hand hebt, dit kan uitgeprint of via de telefoon. De bevestigingsmail is tevens je afhaalbewijs. Wij vragen je te tekenen bij ontvangst van het pakket.
  • Het Inspiratiecentrum is maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 17:00. Op deze dagen kun je altijd binnenlopen om je bestelling af te halen.

Afhaaladres:
Wolplein
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel

Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum Inspiratiecentrum

Moment...