KnitPro Zing Sokken Rondbreinaalden 25cm

Naalden

KnitPro Zing Sokken Rondbreinaalden 25cm – Een korte rondbreinaald met een gladde zilverkleurige metalen punt voor het moeiteloos rondbreien van sokken. De sokken rondbreinaald is 25cm lang inclusief naaldpunten en heeft een korte en langere naaldpunt waarmee je gemakkelijk een kleinere omtrek van projecten zoals sokken, mouwen en mutsen kunt breien. De korte naaldpunt is 4,5cm lang en wordt gebruikt om je steken mee te breien, de langere naaldpunt is 7cm lang en wordt gebruikt om je steken op te zetten. De rondbreinaalden hebben een prachtige glanzende kleur die verschilt per maat en een naadloze overgang naar de kabel zodat je soepel kunt breien.

De breinaalden hebben een totale lengte van 25cm inclusief naaldpunten.
Ontdek het gemak van een sokken rondbreinaald!

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 4,65

Beoordelingen (2)

Sokken rondbreinaaldBeoordeling door Tiny
Het is even wennen,maar als je het boord voorbij bent,gaat het heel makkelijk,alleen hiel en teen brei ik op een lange rondbreinaald Geplaatst op 10-07-2020
De kleine projecten penBeoordeling door Petra de Groot
Ik was erg nieuwsgierig naar de knit pro sokkenbreinaald
Ik hou van breien dat gaat mij stukken beter af dan haken ik bestelde een aantal pennen in verschillende diktes. Erg leuk en herkenbaar die gekleurde pennen. Het is handig zoeken naar de juiste pen daardoir. De dikte staat er leesbaar op. Op zulke korte pennen breien is echt even wennen maar goed te doen. De roestvrijstalen punt breit fijn het gekleurde deel is wat stroever. Ik vind dat prettig omdat je steken goed op de pen blijven daardoor. Alleen sokken breien heb ik er nog niet mee gedaan daar zoek ik nog een voorbeeld van hoe je dat doet. Maar de paastakhangers breien ging er prima mee. Ik heb er wel meerdere van 1 maat gekocht zodat ik ze kan gebruiken als de vervanger van de addi crasy trio.
Ik vind deze pennen een succes!!! Geplaatst op 09-04-2020

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...