Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland en België
Veilig betalen met iDeal en PayPal
14 dagen retourgarantie
Garens altijd van hetzelfde verfbad

Interview met Petra over de lente

Interview met Petra over de lente
Geplaatst op 4-4-2022 door Karlijn van Mil
Yes! Onze Wolplein Lenteweek is vandaag begonnen. We hebben de hele week leuke acties, kortingen én blogs voor jullie in petto. Vandaag trappen we af met een interview met de eigenaresse van Wolplein, Petra. Ze geeft in dit interview antwoord op verschillende vragen met lente-thema. Lees gauw verder.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview  lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Ik denk dat bijna iedereen dit wel heeft, maar ik vind het heerlijk als die eerste, warme zonnestralen verschijnen. Ook kan ik erg genieten van de fluitende vogels in de tuin.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Een sjaal! ’s Ochtends en ’s avonds kan het best wel afkoelen in de lente, dus dan is een sjaal heel fijn om te hebben. Het liefst maak ik er eentje in frisse kleuren.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Ik hou van zachte poedertinten zoals lichtroze en beige. Maar ook groen, grijs en blauw vind ik mooie kleuren.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Omdat het in de lente (hopelijk) wat mooier weer wordt/is, vind ik het fijn om met niet te dik garen te werken. Ik vind een beetje wol wel fijn, zoals de Lana Grossa Ecopuno, dat garen wordt gemaakt van 72% katoen, 17% merinowol en 11% alpacawol. Maar ook de Yarn and Colors Joy is één van mijn favorieten. Ik vind het ook leuk om met harige draden te werken zoals Yarn and Colors Elegant, want dan kun je zelf beslissen of je één of meerdere draden gebruikt in je werk.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Ik wil deze lente aan de slag met een aantal leuke vesten. Ook kunnen mijn muren wel wat versiering gebruiken, dus ik ga een aantal muurhangers maken.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Ik zou graag willen leren borduren! Hopelijk vind ik daar dit seizoen de tijd voor.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Op dit moment werk ik aan een voorjaarsvest met het Yarn and Colors Elegant garen. Het wordt een ton sur ton-projectje, dus dat gaat hopelijk erg mooi worden. Het patroon volgt nog...

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Het meest trots ben ik op onze laatste twee Droomdekens. Ik heb de gebreide versies van deze twee dekens ontworpen en vond dat erg leuk om te doen. Het is gaaf om te zien hoe andere mensen dan jouw patroon maken.

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Ons assortiment breidt zich steeds verder uit. We hebben diverse dingen ingekocht, waaronder veel inspiratie op het gebied van borduren, maar ook macramé accessoires en verschillende fourniturenbenodigdheden zoals een hele hoop knopen en labels. Daarnaast hebben we ook een aantal handige hebbedingetjes die het handwerken aangenamer maken en vergemakkelijken ingekocht. En nog veel meer…

 lenteweek wolplein petra glimmerveen interview Maak er me-time van! De momenten dat je haakt, breit of een andere vorm van handwerken uitoefent, zijn heerlijk. Mijn tip is ook: kietel jezelf af en toe met handige, nieuwe naalden, accessoires of opberging die al lang op jouw wishlist stonden. Dat geeft zo’n voldoening.

Heb je inspiratie gekregen uit dit interview? Hieronder hebben we Petra’s favoriete producten voor je op een rijtje gezet:

Lana Grossa Ecopuno 001 Lood
Yarn and Colors Joy 002 Cream
Zomers Omslagdoek Haakpakket 01 Cosy Yellow - Vintage Rose
Yarn and Colors Elegant 002 Cream
Bea Kort Vest Breipakket 1 Cream S
Knitpro Zing Breinaalden 40cm 2mm

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen